CUMHURBAŞKANIMIZIN ELON MUSK İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMENİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

ELON MUSK ÇOK BAŞARILI BİR GİRİŞİMCİ

Ülkemizin Cumhurbaşkanı Erdoğan, külliyesinde düzenlenmiş olan TÜBA Ödül Törenleri’nde şu açıklamaları yaptı. ” Elon Musk, oldukça başarılı bir girişimci ve işe olan aşkı, heyecanı oldukça takdir edilesi. Geliştirdiği elektirikli araçların, petrol için olan çatışmaların azalacağı anlamına gelmekte.”

 ” ELON MUSK İŞİNE AŞIK BİR İŞ ADAMI ”

Elon Musk ziyaretimize geldi, kendisiyle görüştük. Öylesine aşk dolu, öylesine heyecanlı ki işine, kurduğu hayaller, hayalleri için verdiği çaba, gayret… Takdire şayan birisi. Özellikle elektirikli araç merkezli araç üretimi, petrol çatışmalarının önüne geçecektir diye düşünüyorum.

Petrol için olan çatışmaların, yıkımların bu tür teknolojik gelişmelerle son bulacağını temenni ediyorum. Ülkemizin çevresindeki geniş coğrafyada süren enerji kaynaklarına hakim olma kavgasının bir an önce bitmesine vesile olmasını tüm içtenliğimle istiyorum diye konuştu.

Kaynak: Haberturk

Avatar
Kariyer Merkezim, kâr amacı gütmeyen Kariyer, Girişimcilik, İnovasyon, İnsan Kaynakları vb konularda ilgilileri bilgilendirmeyi amaçlayan bir web sayfasıdır. Web sayfasında yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup doğruluğu açısından bilginin kaynağı sorumludur.